onsdag 29. maj 2024

Alpetramp 2006

(af Gert Pedersen , 22. november 2006 )

Søndag d. 22-10 kl. 05.50, stod den på afgang mod Slagelse, hvor jeg skulle køre med bla. Morten Christensen fra SCRM til Fyn, hvor vi skulle køre Alpetramp 125 km - op og ned .

Vi ankom i rigtig god tid, så vi fik startnumre udleveret, hvorefter der var tid til et stykke morgenbrød og kaffe. Vi fik studeret dagens rute og højdemeter.

Efter at have klargjort cykel og lidt opvarmning gik det mod startboksen, hvor jeg desværre ikke nåede med ind til første gruppe (ærgeligt). Jeg kom afsted i 2 gruppe ca. 60 ryttere. Som stille og roligt blev til mindre, efterhånden som bakkerne kom de første 40 km. Mellem 40 og 80 km er ruten rimelig flad, men starter så med nummerede bakker igen stort set til mål.

Jeg følte mig rimeligt kørende, specielt opad.

Vi var vel ca. 10-12 mand tilbage omkring 90 km, men vel kun 5-6 stykker som var interesseret i at lave et stykke arbejde og havde vel egentlig gjort det siden 50-60 km. Men det er jo cykelløb!

Jeg var fremme på 2 bakker og sætte tempo, og fik da osse lavet lidt ravage i det lille felt.

MEN det koster, så da vi på det flade stykke drejede op i vinden skulle regningen betales.

Der blev et lille hul jeg ikke kunne lukke, så toget kørte, øv ! Brugte de næste 10 km til at finde tempoet igen og kørte fint til sidst ind mod mål, så det blev til 25 km alene.

Jeg kom ind som nr. 17 i tiden 3.37 min. Der var ca. 218 fuldførende i 125 km klassen, så det er vel næsten godkendt, hvis man ser bort fra de sidste 25 km.

Morten Christensen blev en flot nr. 2 i tiden 3.28 min. Godt kørt.

Ellers er der bare at sige - det var årets sidste landevejsløb på raceren, så nu står den på restitutionstrænning til slutningen i november inden foreberedelserne til næste sæson begynder, hvor vi forhåbenlig skal på alpetur .

M.v.h Gert Pedersen