søndag 14. juli 2024

Alpetramp 2008

(af Kurt Nielsen, (TFC) , 29. oktober 2008 )

125 kilometers alpetramp over de fynske bjerge er i sig selv en udfordring, læg dertil våde veje fedtet ind i nedfaldne blade og en ruteafmærkning, der visse steder gjorde oplevelsen til et rent orienteringsløb. Der skulle absolut trædes med begge ben denne smukke søndag på Fyn. Team TFC viser gerne vores hvide trøjer i hele landet, ja også udlandet.


Gode fynske knolde og (ånde)
Bakkerne på Fyn. er store, lange, små stejle og seje, og jo tættere på mål vi kom, jo mere ondt gjorde det i stængerne. Benhårdt. bedst mens jeg sad og havde ondt af mig selv ved 90 km. Hvor de første små kramper kom i bække lår, op af en lang og stejl bakke, Havde ellers siddet med i en god gruppe på ca. 20 mand, da jeg kom ud på den flade vej kunne de godt køres op igen, og py ha det er hårdt, men det lykkes for mig, men glæden var kort for så var den næste lange bakke og nu var det ikke små kramper, bække ben låste og de kunne bare køre a H til, øv, der var kun 30 km. hjem.


Målet:
Ja målstregen havde jeg set efter i lang tid, men en lille opmuntring var at selv med blødende muskler kunne jeg pacere et par licensryttere på de sidste meter selv om de var startede noget før mig, (så selv de bedste kan gå ned)
Derefter fik jeg noget af en overraskelse, for der stod Tom, fra Tfc, og hvor havde han så lige kørt uden om mig, Hm, jeg havde godt nok holdt en tisse pause i skoven,
Men Tom havde valgt at køre ruten på 63km. Som også er en hård tur.

Kurt Nielsen
Fuglebjerg
- TFC

Alpetramp logo

Læs mere om Alpetramp og andre løb på Pedaltramp Sydfyns hjemmeside.Et par billeder fra løbet;
Alpetramp 2008-1

Alpetramp 2008-2

Se flere billeder fra årets løb her og de officelle billeder fra løbets hjemmeside her.