fredag 19. april 2024

Mallorca 2012

(af Steen Larsen, Hyllinge (TFC) , 19. juni 2012 )

Team Fuglebjerg på Mallorca
Hotel Ivory Playa i Alcudia

Ivory Playa


Hotellets pool

Herfra skal der lyde en stor tak til dem der har arrangeret denne tur, det er i sluppet rigtig godt fra, det må i gerne gentage til næste år, jeg ved godt der var et par små problemer men helt overordnet syntes jeg at turen var en kæmpe succes, vi havde endnu en gang godt vejr, selv om det var en smule køligt de første par dage så undgik vi de våde dage og det er jo altid et plus, specielt når der skal Cykles, samtidig skal der lyde en tak til alle der var med på turen uanset om i cyklede eller ej så kræver det en god stemning blandt alle, for at sådan en tur skal blive en rigtig god tur så jeg håber på at vi kan gentage succesen igen næste år, hotellet og området var helt klart et plus på denne tur.

Lejligheden + soveværelse

Der var alle muligheder for at komme ud at cykle eller gå både de lange og de korte ture, så det var alletiders, området er bedre end det vi var på sidste år, da det er lidt nemmere at vælge ture, både de lidt flade og dem med flere bakker på.

Der er ikke så meget historie ved billederne, så de må tale lidt for sig selv, jeg har desværre ikke ført dagbog så det kniber lidt med at få sat billederne på de rigtige dage.

Cyklisterne

Her er et billed af cyklisterne, næste år må vi lave det lidt bedre, jeg tror ikke det er alle der kan ses.

Forår træer i blomst

For at man kan få en fornemmelse af at der var forår i luften på Mallorca, mild luft og naturen der så småt blomster, de korte cykelbukser og trøjer på, så kan det ikke blive meget bedre.

Gamle del af Alcudia

Der var nogle af jer der nåede at se en del til den gamle del af Alcudia, det er jo også det der er charmen ved at komme rundt på cykel eller gå ben man oplever det på lidt tættere hold.

udsigt fra vores værelse

 

Solopgang

Vores cykelkælder

Tur til Cap De Formentor

Fra vores tur til Cap De Formentor, en rigtig flot tur, den var anstrengelserne værd, jeg må desværre nok indrømme at formen ikke var helt på toppen, men det må jeg jo så ændre lidt på til næste gang.

Tur til Formentor

Udsigt fra Formentor, jeg fik desværre ikke noget billed af fyret som ligger her, så derfor må vi gøre det om til næste år.

Billeder fra vores køretur fra Alcudia til Port De Zoller:

På tur

 

Frokost

Uden mad og drikke, hver dag til frokost fandt vi en
lille cafe for at få lidt at spise.

Drage grotten

Drage Grotten (Cuevas del Drach) er absolut en tur vær, der er en masse syns og farve oplevelser, og ikke at forglemme den lille koncert der er når man når ned til søen et godt stykke under jorden, der er ikke koldt i hulen der er en temperatur på ca. 18 - 20 grader, men fugtigt.

Sand kunst

Sand kunst

På stranden i Port De Pollenca kunne man opleve disse sandslotte de var utroligt flot lavet, det må have taget en del tid for at opnå så flot et resultat.

Hotel og pool

Her til slut et billed af hotellet.

Jeg har taget omkring 250 billeder så jeg kan
desværre ikke få plads til alle, dette her har været
nogle enkelte udpluk.

Jeg håber der er flere der får lyst til at tage med på turen til Mallorca,den er alle pengene vær og en rigtig hyggelig tur.

Jeg skriver lidt som om jeg regner med at der bliver en tur til næste år, det er i hvert fald mit håb.


S
å til slut tak for turen til jer alle Håber vi ses Næste år.

Med en stor
cykel-hilsen fra Steen


Læs beretningen og se billederne i stor størrelse på Steens egen hjemmeside her.Se mange flere billeder fra turen her.