søndag 14. juli 2024

Midt i en cykelsæson

(af Stan Rasmussen, (Formand, TFC) , 28. juli 2008 )

Vi skriver den 28. juli 2008, det er hedebølge og højsæson for sommerferier - og over halvdelen af TFC' officielle cykelsæson er gået.

Siden sæsonstarten har vi afviklet mange træningsdage og deltaget i en del motionsløb primært på Sjælland.

Vi har dog også været i udlandet, idet cirka 7-10 medlemmer deltog i Väteren Rundt - 300 km rundt om Sverige's næst største sø. Der er vist et samlet deltager antal på cirka 17.000 - en gigantisk begivenhed. Alle TFC' havde, efter hvad jeg har hørt, en rigtig fin tur og alle blev en stor oplevelse rigere.

Vi har, som alle ved, vores eget "lille" løb, nemlig Søen Rundt, som igen i 2008 blev afviklet i fin stil. Det blev igen en rigtig god dag præget af det gode vejr, de mange deltagere og ikke mindst de mange ivrige hjælpere fra TFC. Uden hjælpere kan det ikke lade sig gøre at afvikle et sådant arrangement - endnu engang tak for det. Løbet kræver også en del planlægning og her har Jørgen været den kreative og udarbejdet en såkaldt "drejebog" som vi forsøgte at "køre" efter. Det gik fint og vil nok i fremtiden kunne gå endnu bedre idet det er tanken at denne drejebog løbende skal tilrettes og forbedres.

Vi (TFC) får da også en pæn økonomisk gevinst ud af anstrengelserne - gud ske lov for det.

Ellers er der jo endnu cirka 1 ½ måned før Klubmesterskabet (13 og 14. september 2008) så alle har en god mulighed for at få tilpasset formen.

Der skal da også herfra lyde en opfordring til alle medlemmer om at møde op til træning - mange har jo lige holdt sommerferie, andre er måske lige midt i den, men fælles for os alle er at vi nok har rigtig godt af at komme ud på landevejen og få brændt nogle kalorier af!

Vel mødt til de sidste 2 måneder og 3 dage af TFC' officielle cykelsæson 2008.


Stan
tfclogo_lille

midtsæson08-1
Stan holder øje med alle rytterne lige inden starten går til Søen Rundt 2008.
Se flere billeder her.Her er et lille udpluk af de mange hjælpere;
midtsæson08-2

midtsæson08-3

midtsæson08-4

midtsæson08-5