onsdag 29. maj 2024

Nyt fra formanden

(af Stan Rasmussen (TFC) , 21. maj 2012 )

Sæsonstart - Mallorcatur - Søen Rundt 10. juni


Hermed en lille hilsen, her hvor cykelsæsonen 2012 er rigtig godt i gang.


Sæsonstart:
Vi startede jo officielt søndag den 25. marts 2012 med morgenkaffe og hvad dertil hører i Torben-udlejers "festlokaler", som vi havde lånt til lejligheden. Tak til Torben. Som altid en hyggelig start på sæsonen, denne gang "krydret" med et indlæg om sikkerhed, diverse mulige skader og hvordan man tackler disse, leveret af Steen fra Falck i Næstved.
Et interessant foredrag, måske med lige lovlig mange fagudtryk og ting, som vi ikke umiddelbart har behov for at vide, men alt i alt interessant og alt samment "godt at vide".
Kurt Nielsen har foreviget lidt fra dagen, se her.

Mallorca-tur i uge 17:
Vi var i alt 24 personer (m/k) som deltog i denne glimrende tur. De fleste cyklede, enten hver eneste dag, næsten hver dag eller en gang imellem. Cirka 6-8 deltagere cyklede ikke, men fik til gengæld leget turister i stor stil. Vi boede på et rigtig godt hotel hvor alle ting fungerede og maden var god.

Vi havde godt vejr i starten og det blev kun bedre for de tre sidste dag at slutte med rigtigt sommervej hvor poolen blev flittigt benyttet. Enkelte var også en tur i det stadig noget kolde Middelhav.

Vi kørte nogle rigtig gode ture i både (næsten) fladt, bakket, meget bakket og bjergrigt terræn - alle klarede det fint og, frem for alt, uden uheld. Vi havde lejet nogle glimrende cykler som virkede upåklageligt (nogle vil mene, at det skulle de også til den pris!!!). Mogens blev så glad for sin cykel at han absolut måtte eje den - og det kom han til!

Vi tog en masse billeder hver især, husk at sende dem til Mikael snarest så de kan vises her.

Tak til de medlemmer som stod for turen (Lone Andersen, Susanne Abel og Flemming Andersen) - "det må I gerne gøre om en anden gang/evt. allerede næste år"!!!

Søen Rundt 2012:
Ja, der er jo under en måned til løbet køres. Vi har afholdt møder og aftalt hvad der skal aftales, så nu håber vi "bare" på godt vejr - og en masse frivillige hjælpere! Vi har jo en pæn stor trofast stab, som år efter år gør en stor indsats, men vi skal altså bruge flere, bl.a. til at sætte tingene op søndag morgen, tage dem ned igen søndag eftermiddag - og en del ting derimellem.

Vi (bestyrelsen) håber meget at rigtig mange vil melde sig/sige ja når de "lige om lidt" bliver spurgt om de vil hjælpe til med "et eller andet" - og de medlemmer som har deltaget i Mallorca-turen og modtager tilskud, bør jo på det nærmeste være "selvskrevne"!!

Husk nu at møde op til træning, jo flere vi er, jo nemmere er det at finde "de rette" at følges med!!!


Mange cykelhilsner
-
Stan, Formand TFC.