onsdag 29. maj 2024

Klubmesterskaberne 2008

Årets klubmesterskaber blev afholdt i weekenden 13-14. september 2008 - igen i år i rimelig godt vejr.

Om lørdagen var det enkeltstarten som skulle køres. Det var der nu ikke mange medlemmer som bakkede op omkring! Løbet måtte gennemføres med sølle 6 deltagere (tak til dem) og forløb næsten fuldstændigt som "planlagt", i det mindste i forhold til startlisten, idet den sidst startende, sidste års mester Claus, vandt i suveræn stil med tiden 36.20, små 4 min. ned til nr. 2 Henning (næst sidst startende) i tiden 40.08, Claus "Otto" blev nr. 3 i 40.10 (2 sekunder!!!).
Tak skal der lyde til tidtager Kurt Andersen, der som sædvanlig stod til rådighed.

Enkeltstart resultater:
klubmesterskab2008_resultat_enk_tn

Søndag kl. 09.00 var det så tid til morgenbordet, igen igen sponseret af Wienerkonditoriet (Claus "Otto" Egeberg). Forinden havde flittige medlemmer opsat skilte, ren- og klargjort klubhuset så det fremstod pænt og nydeligt. Der deltog cirka 25 medlemmer i morgenarrengementet.
Efter spisningen var der uddeling af holdtrøjer og opvarmning, mens andre flittige medlemmer, som ikke skulle deltage i selve løbet, ryddede op.

Kl. 11.00 gik starten og mastervognen rullede stille og roligt fremad indtil løbet blev givet frit ude på Sorø-Skælskør landevejen. Herfra gik der raskt afsted, et enkelt udbrud blev det til inden første bakkespurt ved "Rytterknægten", som Ole vandt foran Jacob. Herfra var der mere eller mindre samling indtil næste bakkespurt efter passagen af Susåen mod Rejnstrup. Her blev resultatet omvendt med Jacob først over stregen. Efter bakken var der noget spredning i feltet, men inden Kirkeskovvej var der samling igen. Jeg kan betro dem som ikke ved det at det er noget af en prøvelse at skulle hente et "pænt" kørende felt, men det kan dog lade sig gøre. Løbet blev afgjort i Palmevængeskoven, hvor Kurt Nielsen "stille og roligt" tiltuskede sig et forspring på 2-300 meter.
Ingen af de øvrige favoritter kørte efter ham, kun en enkelt "outsider" forsøgte sig, dog uden held. Efter Sneslev vågnede feltet op, men for sent - Kurt havde et alt for stort forspring og kørte i øvrigt også så stærkt (cirka 50 km/t) at han ikke kunne hentes.

Således blev Kurt Nielsen en suveræn og velfortjent Klubmester. Feltets spurt blev vundet af Jacob foran Henning. Dermed vandt Jacob bakkespurtskonkurrencen, idet han og Ole jo havde lige mange bakkepoint og det derfor ville være den af dem som kom først i mål som ville blive vinder af årets bakkespurtskonkurrence.

Efter løbet skulle holdkonkurrencen gøres op. Her var der stor jævnbyrdighed mellem 3 ud af de 4 deltagende hold (16 ryttere deltog i alt - det laveste antal nogensinde!!!). 3 hold fik samme point, nemlig 32 og så blev køretiden afgørende for at hold 3 (Ulf, Otto, Stan og Tom) vandt konkurrencen og ikke mindst præmien, en kasse kolde øl, som naturligvis blev delt mellem alle fremmødte.

Resultatliste:
klubmesterskab2008_resultat_tn

Herefter var det tid til et af dagens absolutte højdepunkter: grillmaden, igen i år sponseret af Claus "Otto" Egeberg, Wienerkonditoriet i Næstved, som alle godt 35 deltagere nød i fulde drag. Vi kan ikke takke Otto nok, men prøver alligevel: Tusind Tak.

Efter maden var spist, i hvert noget af den (der var mere end rigeligt og det smagte fantastisk), var der almindeligt kammeratligt samvær. Da de fleste hen under aften havde forladt selskabet blev der ryddet op (igen) og så var det tid at køre hjem.

Nu er der her nævnt mange vindere, men faktisk er det sådan at alle deltagere er vindere. Vi er jo en motionscykelklub som lægger meget vægt på det sociale og uden deltagere - ikke noget socialt samvær. Derfor tak til alle deltagere, både dem som cyklede og ikke mindst de medlemmer, som hjalp til med både tidtagning, opdækning, oprydning, opsætning og nedtagning af skiltene m.m.

Tak for en dejlig cykeldag.


Stan

tfclogo_lille

Resultater i PDF:

Klubmesterskab i hold


Klubmesterskab i enkeltstartDe 3 første i Klubmesterskabets linieløb 2008:
2008_enkeltstartvindere_tn


Klubmesteren 2008:
klubmesteren2008


Vinderne af holdkonkurrencen:
vinderholdet2008Se billeder fra dagene her