Klubmesterskab i Team Fuglebjerg Cykling 2011

Team Fuglebjerg Cyklings klubmesterskaber blev afviklet lørdag og søndag den 10. og 11. september 2011 - som altid i og omkring klubhuset på Sorøvej.

Arrangementet forløb fint og uden uheld, bortset fra en enkelt punktering (Henrik på enkeltstarten lørdag den 10/9).

Til netop enkeltstarten havde i alt 7 (syv!!!) medlemmer tilmeldt sig. Et noget skuffende antal, men dem som faktisk havde vist interessen og tilmeldt sig skal i hvert fald ikke bebrejdes noget, de har jo gjort hvad de kunne.

Lasse, som også er forsvarende mester, vandt enkeltstarten i forholdsvis suveræn stil, ca. 2 min. ned til nr. 2.

Søndag den 11/9 var vi cirka 30 til morgenbord og da klokken nærmede sig 11.00 var alle 20 tilmeldte klar til linieløbet, som traditionen tro blev kørt med mastervogn ud gennem Haldagermagle til Skælskør-Sorø landevejen, hvor løbet blev givet frit. Selve løbet forløb fint, en pæn gruppe med de stærkeste ryttere skilte sig hurtigt ud og løbet blev til sidst afgjort med et spurtopgør mellem 3 ryttere: Bo, Lasse og Ole. Her var Ole den stærkeste, skarpt forfulgt af Bo og Lasse. Alle 20 startende ryttere gennemførte i fin stil.

Den indlagte bjergkonkurrence blev vundet af Bo efter dødt løb med Lasse, men da Bo blev placeret foran Lasse i selve løbet blev han vinder.

Holdkonkurrencen blev vundet af hold nr. 4 bestående af Ole, Flemming, Sebastian og Tom, som fik en kasse øl - som i øvrigt blev delt mellem de fremmødte, som "man" plejer - tak for det.

Efter lidt forfriskninger og diverse røverhistorier fra løbet blev præmierne uddelt til vinderne - og vi kunne gå videre til grillmaden, som atter engang blev serveret på fornemste vis af grillmestrene, Jens og Jacob. Maden blev indtaget i Torbens (vores udlejer) lade pga. megen blæst - tak for lån til Torben.

Alt i alt en fin dag med ok vejr og ingen uheld. Tak for fremmødet, tak for hjælpen med arrangementet til alle såvel i som uden for bestyrelsen - og fortsat god vind på cykelturerne.